Filozófiánk

Tudatos

Az ORGANIC Skin-nél az a célunk, hogy azt nyújtsuk a bőrünknek, amire szüksége van és egy egészséges létforma részévé váljon a tudatos bőrápolás. Érdemes lépésről-lépésre haladni ezen az úton, hiszen nincsenek olyan folyamatok, amelyeket egyik napról a másikra hajtanak végre. Hisszük, hogy az első lépés az, hogy tiszteljük önmagunkat, a másikat és a minket körülvevő természetet. Ma kell elkezdeni, hogy holnap jobb legyen.

Organikus

Az organikus szó napjaink egyik jól csengő, divatos jelzője lett, azonban jelentése ennél sokkal méllyebb tartalommal bír. És hogy mitől lesz egy termék valójában organikus? Lényegi elemük, hogy ezeket az alapanyagokat hagyományos módon, természetesen állítják elő, genetikailag módosított és szintetikus alkotóelemek nélkül, továbbá nem használnak sem műtrágyát, sem más toxikus, növekedést serkentő szereket. Az organikus termékek választása egyenlő a természet és a környezet tiszteletben tartásával.

Elegáns

A megjelenés során a fa természetességét, tisztaságát használtuk fel, amely akár a fürdőszoba esztétikus elemévé is válhat. Hiszünk abban, hogy egy tudatosságra törekvő, organikus kozmetikum is lehet exkluzív, hiszen a természetesség ugyanúgy képviselheti a luxus életérzést is. Termékeinkben ezt a két elvet ötvözzük kiváló minőségben, melynek eredménye egy kívül elegáns, belül mégis letisztult, natúr bőrápoló.